dinsdag, augustus 31, 2010

Als er zieken zijn...

... en je niet zoveel kanten op kan, dan is het wel handig om een lap-top te hebben. Kijken op internet naar nieuwe ideeën en dan hopen dat er ergens een gaatje is om met die ideeën aan de slag te gaan. Zo zag ik een idee om caketjes in ijsbekertjes te bakken... Echt iets om een keer uit te proberen!

De foto's zijn niet super, maar dat komt omdat ze met mijn telefoon zijn gemaakt:)
Ok, ik moet nog wat oefenen voor een mooie ijs-krul, maar zeg nou zelf...dat ziet er toch grappig uit?!?! De krul is gemaakt van botercreme met citroensmaak en een klein beetje gele kleurstof. De kinderen vonden ze geweldig en ook erg lekker! Ik denk dat de eerste jarige gaat trakteren op ijsjes!!

zondag, augustus 22, 2010

Weer naar school

De scholen zijn weer begonnen!! Heerlijk! Ons gezin functioneert gewoon het beste als er regelmaat is. De jongens moeten nog wel wennen om weer op tijd uit bed te komen en ik moet zeggen dat ik daar zelf ook nog wel erg veel moeite mee heb, maar zodra alles weer draait voelen wij ons wel op ons best. Ruben gaat deze week ook naar school. Best spannend zo voor het eerst naar de middelbare school, maar hij heeft er zin in en we zien het wel zitten!

Als afsluiting van de vakantie zijn we nog een weekendje naar Safaripark Beekse Bergen geweest. Het was echt super gezellig met mijn broer en zusjes. We hadden goed weer en het was gewoon lekker om nog even weg te zijn.

Ik hoop binnenkort weer wat meer te kunnen scrappen, want er liggen genoeg foto's die gewoon vragen om een mooie LO!

donderdag, augustus 12, 2010

Jesse 3 jaar!!

Ze zeggen wel eens dat kinderen snel groot worden...... ze hebben gelijk!! Helaas... het gaat zo onwijs snel! Nou ja, wel goed dat alles gewoon gaat zoals het hoort! toch?
Jesse is inmiddels een flinke vent van 3 jaar! We hebben een gezellige dag gehad, met toch nog aardig wat visite, ondanks dat het vakantie is. Ik had samen met Ruben 2 taarten gemaakt en die vielen erg in de smaak!

Hij heeft heel veel leuke cadeautjes gehad en daar was hij wel erg blij mee. Maar al die aandacht vond hij verder maar niets. En oh wee als je probeerde om voor hem te gaan zingen... dan begon hij te huilen..hihi... lekker ventje!
It's my party, and I cry if I want to!!!

woensdag, augustus 04, 2010

Lekker bezig

Ik ben gelukkig weer met vanalles bezig. Echt makkelijk is het allemaal niet met 4 rond hangende jongens, maar zo af en toe kan ik ineens iets doen en daar probeer ik extra van te genieten.
Ik ben weer bezig met scrappen, ik heb pas een tasje gehaakt en op dit moment staat er weer een taart in de oven...
Helaas heb ik even geen fototoestel, want die heb ik een weekje uitgeleend aan iemand die, na een auto-inbraak, ineens geen toestel meer had...
Foto's volgen dus nog!!