maandag, december 12, 2011

Begin december




Ja, gelukkig wist de Sint ook dit jaar ons huis en onze school weer te vinden. Jesse vond het super spannend en was blij met al de cadeautjes die hij heeft gekregen. Het is zo leuk om dat jochie zo te zien rond stuiteren...hahaha.
Na de Sint  werd de school gelijk omgetoverd naar kerst. Aan de ene kant wel erg snel, maar als alles dan weer staat is het wel weer erg gezellig. Thuis ben ik ook maar gelijk de boom gaan opzoeken. Toch wel weer leuk...
Met taarten is het nu even rustig.  Ik heb voor ons zelf een Zwarte Piet-taart gemaakt samen met Ruben. Hij is gevuld met een laag taaitaai-pudding en een laag karamel-botercreme. Echt een super lekkere sinterklaas-vulling! Ik mag straks 2 taarten gaan maken voor de kerst en dan de eerste week van januari. Ook komt er volgende week een bruidspaar langs om een bruidstaart te bespreken. Ik vind het super spannend om een bruidstaart te maken, maar vind het ook wel erg leuk om te doen. De lat leg ik altijd wel erg hoog, dus daar maak ik het mezelf niet erg makkelijk mee, maar ik vind gewoon dat op DE dag er ook een taart moet zijn waar je U tegen zegt...

Ik moet even grinniken, want er is iemand die zich steeds afvraagt of er in mijn dag ook echt maar 24 uur zit. En ja, ook ik moet het met 24 uur per dag doen. En het lijkt misschien of ik heel veel doe en op zich is dat ook wel zo, maar toch heb ik besloten om op zoek te gaan naar een baantje... Ik ben erg blij dat ik nu de post mag bezorgen in ons dorp. Ik vond het wel spannend, want tja, het is toch 14 jaar geleden dat ik heb gewerkt en dan is het best even wennen, maar ik geloof toch wel dat dit best leuk is om te doen en goed te combineren met de kids.

Oh, en tussen alles door ben ik ook bezig met een klein scrap-projectje voor de december-maand. Zodra het klaar is zal ik dat ook even op de foto zetten!