dinsdag, mei 31, 2011

Best trots

Vandaag voor het eerst geprobeerd om boobs te maken... Ik moet zeggen dat het best goed ging! Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat... Hier alvast een sneak peak:
De rest komt in het weekend...

maandag, mei 30, 2011

Huisvrouw-perikelen

Gister was ik zo onwijs blij met mijn opgeruimde huis en gedweilde vloer... Niets meer van te zien! Er ligt weer van alles op de grond. Jesse heeft zijn knuffel-verzameling verstrooid over de vloer en je ziet precies dat hij vanmorgen ontbijtkoek en koekjes op heeft. Ik wordt er soms zo moe van! Ik ben al geen echte huisvrouw... op de een of andere manier heb ik het gewoon niet in me... en misschien baal ik er daarom extra van, dat het resultaat van een huishoud-uitspatting, maar zo kort zichtbaar is... In de badkamer is de was-stapel ook alweer gestegen, de eerste tandpasta kleeft alweer in de wasbak...pfff...nee, ik ga het huishouden volgens mij nooit leuk vinden...
Ik ga maar weer eens iets doen...

zaterdag, mei 28, 2011

Digi-scrap

Ik loop een paar keer per dag langs mijn scrap-tafel... Ergens kriebelt het wel om weer een keer iets te doen. Ik heb pas 1 LO gemaakt (sorry, nog geen foto) maar over het algemeen heb ik nog niet de tijd en de rust om weer eens lekker te gaan scrappen. Ik heb echt de hoop dat dat na de zomervakantie, als Jesse naar school gaat, weer wat vaker voor zal komen.
Vandeweek dus maar weer eens langzaamaan begonnen met digitaal scrappen, om alvast weer even het gevoel te krijgen... Ik merk gelijk dat het het niet haalt bij "echt" scrappen, maar goed... soms moet je roeien met de riemen die je hebt... Het zijn kant en klare templates...
....het is een begin...

vrijdag, mei 20, 2011

Geen ondernemers-geest

Nee, sorry, ik denk niet dat ik ooit een goede ondernemer zal worden. Nu er steeds meer mensen zijn die een taartje bij me willen kopen ben ik steeds vaker over prijzen aan het nadenken. Ik surf wat rond op het web en eigenlijk schrik ik me een hoedje... Wat een prijzen worden er gevraagd voor taarten en cupcakes!
Ok, ook ik ben iets om hoog gegaan met mijn prijzen, maar voorlopig zit ik nog ruim onder de prijzen die ik online zie... Ik vind het heel moeilijk om veel geld te vragen. Voor mij is het heel belangrijk dat ik het leuk blijf vinden. En daar hoort ook bij dat de mensen tevreden zijn over de prijs die ik vraag.
Ik heb deze week een taartje gemaakt voor iemand die 40 werd. Klein taartje gevuld met aardbeien-bavarois en jam.
Toen nog een taartje voor de OR van school. Ik heb het logo van school proberen na te maken. Verdient niet de schoonheids-prijs, maar het idee was er... Ik heb hem gevuld met kersenpudding (toetje van de maand van Mona) en kersenjam.
En omdat ik van het eerste taartje nog bavarois over had heb ik nog een simpel taartje voor onszelf gemaakt. Niet bijzonder, maar gewoon erg lekker! Jesse wilde een taart met stippen, dus vandaar de stippen!
Dit weekend ga ik nog wat mini-cupcakes maken, want ik heb nu het blik ervoor gekocht en het zijn zulke schattige caketjes. En dan na het weekend weer een bruidstaart!

donderdag, mei 12, 2011

Even pauze

Yes! Ik heb even pauze... even geen taarten meer... Volgende week wil ik wel weer aan de slag, maar nu doe ik even niets meer!
Zaterdagavond had ik 4 taarten klaar voor een vriend van ons. Toen ben ik zondag begonnen aan de letters voor de cupcakes...
Deze letters moesten op de cupcakes voor de politie Haaglanden. Ilona heeft weer voor mij wat logo's geprint en zo kwam ik tot dit resultaat:
En dat dan natuurlijk 50 keer...
Gelijk daarna moest ik proberen om dokterstassen te maken...pfff... Maar uiteindelijk was ik wel blij met mijn tas:
Deze tas was voor de taarten voor Zorg op Zuid. Zij bestaan 10 jaar, dus reden voor een taartje!
Ik heb gisteravond tot erg laat moeten doorwerken om het af te krijgen, want vanmorgen om half 8 werden ze opgehaald. Ik ben erg tevreden met het resultaat, maar ben nu wel even blij met een pauze!

zondag, mei 08, 2011

Moederdag 2011

Vandaag is het moederdag! En dit jaar heb ik echt leuke dingen gehad! Niet dat ik normaal niet blij ben hoor, met de moederdagcadeautjes, maar dit jaar was het gewoon erg leuk!
Van Marco kreeg ik een geweldig schort met daarop een taart en de tekst; beste taartenbakker van de wereld! Da's toch leuk, een beetje waardering!
In de kerk had vincent een papieren theepot gemaakt met daarin een glas met theezakje en chocolaatje en Jesse had een hartje met hartjes-snoepjes.
Vincent had op school nog een tegeltje gemaakt. "Ik vint jau liev" geweldig toch??!!!
En dan kreeg ik ook nog een bedelarmbandje met cupcakes en een cupcake-potje... Ik ben echt verwend! Ook Ruben had aan me gedacht. Van hem kreeg ik een USB-stick met daarop een boek...modern kind, dus een modern cadeau!
Super jongens! Jullie hebben er een prachtige moederdag van gemaakt!!

woensdag, mei 04, 2011

Vakantie???

Is het vakantie??? Ja, ik merk het natuurlijk aan mijn jongens die de hele dag voor de tv hangen of achter de pc zitten... (ok, vandaag zijn ze dan naar het zwembad geweest, maar verder...) Dus tja, de jongens hebben duidelijk vakantie! Maar ik?? Ik wil heel graag weg en ben stiekem jaloers op de mensen die nu lekker op de camping zitten of ergens ver weg in de zon...
Maar goed, ik heb helemaal geen tijd voor vakantie! Ik heb het ineens heel erg druk met taarten die besteld worden. Zondagavond heb ik mijn laatste taart van vorig weekend afgeleverd. Een paarden-taart gevuld met aardbeienjam en zwitserse-room;
Dinsdagochtend kwam een bruidspaar praten over een bruidstaart. Ik had een klein taartje gemaakt om te laten proeven. Niet bijzonder, maar ze vonden het erg leuk. Binnenkort dus weer aan de slag voor een bruidstaart.
Vandaag even naar Zwammerdam gereden, want mijn voorraad moest weer worden aangevuld (en natuurlijk is het altijd gezellig om even met Natasja bij te kletsen). Ik moest wat spullen hebben voor de 4 taarten die ik voor zondag moet maken en voor de 4 taarten die ik volgende week af moet hebben. Terwijl ik in de winkel sta word ik gebeld met de vraag of ik voor dinsdag nog een paar cupcakes kan maken....Tuurlijk!
Het gaat dus lekker hier, maar nee, ik heb geen vakantie-gevoel...