donderdag, mei 28, 2009

Lekker weg

Oh, wat een heerlijk weer!! Hoop echt dat het zo het hele weekend blijft!! Wij gaan morgen lekker weg. We gaan naar Opwekking en heb er echt wel zin in!!! Vincent en Jesse gaan logeren en de andere kids gaan mee. Nu is het dus wel even zweten om alles in te pakken voor 6 personen, maar als ik morgen lekker voor de tent zit ben ik dat vast wel weer vergeten!

Bij de dokter is het gelukkig goed gegaan met de jongens. Het deed wel erg pijn, maar ze hebben zich keurig gedragen! Was helemaal trots op ze!
Nou, ik zou zeggen; geniet van dit weekend en tot later!!

maandag, mei 25, 2009

Naar de dokter

Vanmiddag moet ik met Ruben en Marco naar de dokter... Ik ben zelf gewoon helemaal zenuwachtig. De jongens hebben al een tijdje wratten onder hun voeten en we hebben vanalles geprobeerd, maar we kregen ze niet weg. Vanmiddag gaat de dokter ze dus behandelen met stikstof... Ik weet dat het nodig is, maar ik weet ook dat dat onwijs pijn doet. Dus ik weet nu al dat ik straks met 2 jankende jongens zit. Ik hoop maar dat ze zich wel gewoon laten behandelen... Zie al helemaal beelden voor me met schreeuwende en schoppende kids... Maar goed... Het moet toch gebeuren, maar ik heb echt pijn in mijn buik ervan...

zaterdag, mei 16, 2009

Boekje gemaakt

Ik heb een boekje gemaakt n.a.v. een beschrijving op Channie&Co... Lekker simpel, dus makkelijk om nog een keer na te maken... Ik heb gewoon wat foto's van Jesse bij elkaar gezocht en klaar is keer... Heb de afwerking ook lekker simpel gehouden...

dinsdag, mei 12, 2009

Making Art



Eindelijk is het papier op!! Ik had dit al zo lang en ik heb er ook al heel veel mee gemaakt, maar nu is het echt op!! Ik vind de foto echt super! Lekker samen de stoep aan het krijten!!

donderdag, mei 07, 2009

Een LO

Ja, het is inderdaad wel weer even geleden, maar hier is dan weer eens een LO. Gister via een tutorial eindelijk geleerd hoe je een beetje normale sepia foto kan maken... Gelijk dus even geprobeerd en deze LO gemaakt:
Het papier is van fancy pants - all fall (maar kan ook best in de lente...hihi)
TFL!!

woensdag, mei 06, 2009

2 sketches 4 U

Tja, ik ben maar weer eens aan een kaartje begonnen... Ik kijk altijd wel naar de sketch op 2sketches4you, maar doe niet zo vaak mee... Nu dus toch een poging gewaagd... We hoorden pas dat mijn schoonzusje in verwachting is, dus dit kaartje gaat straks op de post!