zondag, augustus 24, 2008

een kleine impressie...

Back in town

Nou, we zijn weer terug in Nederland!! We hebben 2 lekkere weken gehad in Luxemburg! Doordat we met Jesse zaten konden we niet alles doen wat we graag zouden willen, maar goed, de jongens hadden het naar hun zin en daar doe je toch voor een groot deel voor!
Minder blij waren we toen we thuis kwamen en er achter kwamen dat we onze dekbedden in de tent hadden laten liggen!! De mensen van de camping gaan vragen of een ander gezin ze mee wil nemen naar nederland... Tot die tijd slapen we onder de dekbedden van de jongens en slapen de jongens nog even in hun slaapzakken...
Ik ben nog niet aan scrappen toe gekomen en mijn hoofd staat er ook nog helemaal niet naar... De jongens hebben deze week Timmerdorp en dan hebben we nog 2 bruiloften... Als de jongens weer naar school gaan dan zal ik eens gaan kijken of er nog iets uit mijn handen wil komen!

vrijdag, augustus 08, 2008

In de winkel...

...is nu deze LO van mij te zien:

Het papier is van Little Yellow Bicycle ...
Verder had ik nog een vel met zwarte sterren meegenomen om wat mee te "rommelen" en aangezien mijn eerste poging (met die babyvoetjes) niet echt succesvol was naar mijn zin ben ik nog even verder gaan stoeien en heb ik deze LO gemaakt:

Met deze LO ben ik veel meer tevreden!!
TFL!!