vrijdag, oktober 26, 2007

Astrid goes digitaal...???

Nou, ik ben echt niet helemaal om, hoor! Het is gewoon zo, dat ik via iemand van de kerk hoorde dat zij was begonnen met digitaal scrappen... Ik kreeg toen een link met hele leuke digitale kits en ben toen begonnen met een beetje puzzelen en uiteindelijk kwam er best een leuke pagina uit!
Mijn passie blijft wel het echte scrappen, maar nu ik met Jesse vaak in mijn armen zit en ik dus niet kan scrappen kan ik wel digitaal scrappen, want dat kan met 1 hand!!

woensdag, oktober 24, 2007

Vierkantjes

Op Channie & Co was een LO wedstrijd met als thema: Vierkantjes... Ik had een idee, maar het leek me nogal lastig om uit te voeren... Heb het geprobeerd en eigenlijk ben ik heel tevreden over het resultaat...


Het zijn ook echt alleen maar vierkantjes geworden, want plaats voor iets anders is er ook bijna niet...

dinsdag, oktober 23, 2007

zaterdag, oktober 20, 2007

Nou, van opruimen is het niet echt gekomen... Ik heb lekker een appeltaart gemaakt voor morgen! Het hele huis ruikt nu heerlijk!!!

Inspiratie??

Ik heb echt wel weer zin om te gaan scrappen!!!
Ik ga denk ik vanavond mijn bureau maar eens opruimen en kijken of er ergens tussen de bende nog wat inspiratie ligt...
Hmmm... het is natuurlijk vakantie en de ervaring leert wel dat er dan weinig van scrappen komt... Maar goed, mijn bureau opruimen kan natuurlijk nooit kwaad!


Wat zijn ze lief he?!?!?!

donderdag, oktober 18, 2007


Zo ziet Marco zijn arm er nu uit... Hij heeft 2 gaatjes in zijn arm waar de pennen hebben gezeten... Dat zullen lidtekens worden... Verder knapt hij zo onwijs goed op! Zijn huid is weer aan het bijtrekken en hij gaat zijn pols steeds meer bewegen!

zondag, oktober 14, 2007

Het gips is eraf!

Vrijdag moesten we weer naar het ziekenhuis voor Marco z'n arm... Als eerste werd het gips eraf gehaald en werd er een foto gemaakt. Het bot was gelukkig goed aan elkaar gegroeid, dus mochten de 2 metalen pennen eruit... Hier was Marco heel bang voor! Hij was zo zenuwachtig! Maar voordat hij "Auw!" kon zeggen waren de pennen er al uit en waren we klaar! Even nog een verbandje tegen het bloeden en toen mochten we naar huis!! Nu nog even 2 weken niet sporten endaarna mag hij alles weer.
Vrijdag was zijn arm nog wat stijf, maar nu merken we al dat hij zijn arm steeds meer gaat gebruiken en ook zijn pols wat meer gaat bewegen... Het komt goed!

maandag, oktober 08, 2007


in jouw oogjes

Na de geboorte van Jesse kregen we heel veel kaarten. Op 1 van die kaarten stond een heel mooi gedichtje en toen ik een foto maakte van Jesse z'n oogjes, wist ik gelijk dat ik daar een LO van wilde maken met dit gedichtje...
Ik ben wat gaan rommelen en uiteindelijk heb ik deze LO gemaakt:

Ik heb spullen gebruikt uit de kit van de Creatie en voor het eerst met naald en draad gewerkt!!