woensdag, mei 23, 2007



Hier nog wat foto's van de laatste vorderingen... Ruben en Vincent hebben meegeholpen om de muren te verfen... Daarna is papa de andere muren gaan behangen en weer een paar dagen later lag zelfs het laminaat al op de vloer!!! Ik ben echt helemaal blij!!

We hebben afgelopen zaterdag de meubels naar beneden gehaald en die ben ik nu aan het soppen, in elkaar zetten, dozen uitpakken, enz...
We willen nog een kleding kast kopen en dan zijn we klaar...nou ja... ik moet natuurlijk nog heel veel wassen!!!

zaterdag, mei 12, 2007

Het behang zit erop!!

We hebben vandaag echt veel gedaan in de babykamer! Hendrik had van de week het glasweefsel al op de muren gedaan... Vandaag hebben we dat geverfd en het behang op de muren gedaan. Erg lastig dat ik haast niets kon doen...alles hangt dan van Hendrik af... Aan het eind heb ik wel weer kunnen helpen met de kamer opruimen en stofzuigen... Als het goed is gaan we donderdag dan laminaat leggen en schiet het ineens heel erg hard op!!

woensdag, mei 09, 2007

Joepie!!! Maar 1,5 kilo aangekomen!!

Ik ben gisteren weer naar de VK geweest. Of eigenlijk ben ik er 3 keer geweest! Er is namelijk een glucose-curve afgenomen om te kijken of ik misschien zwangerschaps-suiker zou hebben. Zelf had ik dat idee niet, maar omdat mijn jongens vrij groot ter wereld kwamen word ik nu extra in de gaten gehouden...
Gelukkig was alles goed. Ook mijn ijzer was goed en Vincent vond het prachtig om het hartje te horen..."
's Avonds zijn we begonnen met het behangen van de babykamer...Ik wil nu toch wel graag dat het snel af komt...ik krijg de kriebels!!!!